In gedachten en gebeden

Op zondag 26 maart geeft Touché weer een concert, dit keer met het nieuwsgierig makende thema ‘In gedachten en gebeden’. Muziek creëren met een speciaal persoon of bijzondere gebeurtenis in gedachte, peinzen, bidden of hopen, het is een universeel thema van alle tijden. Iets wat we allemaal tegenkomen gedurende ons leven en wat door de...

Voorjaarsconcert!

Het voorjaarsconcert van 2023 valt op 26 maart en is weer in de Caeciliakerk in Rotterdam. Er staan weer mooie stukken op het programma – waaronder het bekende Kol Nidrei met een jonge cellist!

Save the date!

Amateurstrijkers opgelet! Op maandagavond 16 januari 2023 houdt Touché een open repetitie. Plaats: de aula van het Auris College, Malmöpad 60, 3067PW Rotterdam. Aanvang 19:30u. Binnenkort volgt een flyer.

Afgelopen concert

Het najaarsconcert van 12 nov 2022 is alweer enige tijd achter de rug. Hierbij een impressie van het geslaagde concert in de sfeervolle Bergstraatkerk. Ondertussen zijn we weer begonnen aan het nieuwe programma. Het concert verwachten we op 26 maart in de Caeciliakerk.

Najaarsconcert

Het najaarconcert komt er alweer snel aan! Deze keer is het op zaterdagmiddag 12 november en in de Bergsingelkerk. Het concert heeft dit keer de titel ‘Noorderlicht’ gekregen. Sfeervolle muziek van, onder andere, scandinavische componisten. Adres van de Bergsingelkerk: Bergsingel 150, 3037 GM Rotterdam Parkeren kan in parkeergarage Eudokiaplein. Kost € 1,40 / uur. Met...